BejelentésInternetes munka - Work at home
Pénzkeresés otthonról! - Earn money from home!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Stratégia

Ha már regisztráltunk, járjunk is fel minden nap, illetve megosztok egy kisebb tanácsot:

 

 

A NeoBux a legjobb PTC alapú internetes pénzkereseti lehetőség, ezt mindenki tudja, aki PTC-vel foglalkozik. Standard felhasználóként, referáltak nélkül a napi átlag $0.04, ami átszámítva 9 forint. Akárhogy is próbálom magyarázni, ez a pénz túl kevés. A referáltak néha-néha jönnek, de túl sokat nem javítanak a helyzeten. Mégis több mint 20 millió regisztrált tagja van a Neobuxnak. Miért? Mert megfelelő stratégiával nagyon jól lehet keresni a Neobuxon. A stratégia leginkább a bérelt referáltakról és prémium csomagokról szól. Az interneten számos helyen olvashatunk a Neobux stratégiáról. Vizsgáljuk meg, miről van szó és mennyire valósítható meg a gyakorlatban. Mint mindenhol az üzleti életben, itt is az a lényeg, hogy hosszú távon gondolkodjunk.

 

 

Egy rövid kitérő azoknak, akik nem nagyon tudnak angolul és a Neobux használatát kevésbé ismerik. A "Main Balance" jelenti azt, hogy mennyi pénzünk van jelenleg a Neobuxon, amit akár ki is kérhetünk az internetes számlánkra (Az első kikérés minimum $2 lehet, a második $3, és ez emelkedik $10-ig) A Main Balance mellett van egy "Rental Balance" kasszánk is, ide tudjuk berakni azt a pénzt, amit nem akarunk kikérni a számlánkra, hanem referáltak bérlésére szeretnénk költeni. Ellentétben a többi PTC oldallal megszokott rendszerrel, itt vásárlásra fel tudod használni a Main Balance-t is, ha a Rental Balance üres. Ha az accountodba kattintasz (a nevedre, legfelül), akkor láthatsz az állapotodról minden részletet. Jobb oldalon, a lázgörbe felett a "referrals" szövegre kattintva tudsz referáltakat bérelni. Ha a rental balance-ben nincs elég pénzed, akkor fizethetsz a main balamce-ből is. Egy héten csak egyszer bérelhetsz referáltat. Minimum 3 referáltat tudsz bérelni, de vannak nagyobb csomagok is. Egy referált ára $0.20. 30 napig szól a bérlet, ezt meg kell hosszabbítani. Minél több napra hosszabbítasz, annál több kedvezmény jár utána. A bérelt referáltakat táblázatban láthatod, ha az accountodban a Refferals alatt a Rented-re kattintasz. Egy referáltat kijelölni a táblázat jobb oszlopában tudsz. Ha kijelöltél egy vagy több bérelt referáltat, akkor a táblázat alatt megjelenik egy legördülő menü, ahol kiválaszthatod, hogy mit akarsz csinálni a kijelöltekkel és ennek mennyi az ára. Recycle jelenti a cserét, Extend a meghosszabbítást. Flag a zászlót jelenti. Ez utóbbi nem kerül pénzbe. Zászlókkal jelölheted a referáltjaidat. Például piros zászlót adhatsz annak, aki nagyon keveset kattint és hamarosan le akarod cserélni.

 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a bérelt referáltak közül nagyon kevesen kattintanak minden nap. Tehát ha egy bérelt referált nem kattint egy-két napig, még nem kell őt lecserélni. Általában 5 inaktív nap után szoktak cserélni. Ha a bérelt referáltat 30 napra hosszabbítod, akkor átlag napi 1,33 kattintás után hoz neked hasznot. Ha 150 napra hosszabbítod, akkor 1,05 átlag kattintás fölött hoz hasznot. Ha hosszú távon gondolkodsz, érdemes 240 napra hosszabbítani.

 

Ha már tudod, hogy kell referáltakat bérelni, gondolkodhatsz a saját stratégiádon. A stratégiát kétféleképpen lehet csinálni: befektetéssel vagy anélkül. Én maradok az "anélkül" verziónál, mert legtöbben nem akarunk befektetni egy olyan PTC oldalba, amit még nem nagyon ismerünk. (Megj: már korábban említettem, adprize-on nyertem Golden tagságot. Most már, hogy látom, mekkora különbség van standard és golden között, biztos, hogy befektetéssel kezdeném!) .A stratégia így szól:

 

1. lépés: Gyűjtögessünk Ezt eddig is tudtuk... Gyűjtögetés közben szerezzünk minél több direkt referáltat. Ez hasznos dolog minden PTC oldalon, de azért figyelj oda arra, hogy a regisztrálás után 15 napig és 100 klikkelésig nem hívhatsz direkt referáltat, ha pedig ez idő alatt alád regisztrál bárki, nem kapod meg őt! A stratégia azt tanácsolja, hogy ne költsük semmire a pénzünket és ne vegyük ki, amíg nem lesz meg legalább 2 dollárunk. Ez egyébként a kifizetési limit és nagyon csábítóan hangzik, hogy a két hónapos kemény munkáért megkapjuk a kb. 480 forintunkat. De ezt nem szabad, mert hosszú távon, nagy léptékekben kell gondolkodnunk a stratégia szerint.

 

2. lépés: Béreljünk referáltakat, először csak hármat. 3 referált bérlése 60 cent, ennél kevesebbet nem lehet. Béreljük ki őket, de ne többet 3-nál, mert meg is kell hosszabbítani és talán cserére is szükség lesz. Egy ref csere 7 cent. (Hosszabbítást és cserét a neopointokból is lehet fizetni. Próbáld meg először neopointokból fizetni a cserét. 4000 neopointból 3 referáltat meg tudsz hosszabbítani 240 nappal)

 

3. lépés: ugyanaz, mint a 2. lépés. Béreljünk még több referáltat, aztán még annál is többet, egészen addig amíg 500-an nem lesznek Innentől már egész szép lesz a napi bevételünk. Megjegyzés: Azért nem ilyen egyszerű a dolog... A bérelt referáltakat figyelni kell, és ha nem teljesítenek megfelelően, le lehet őket cserélni. A Neobux fórumában (magyar nyelvű) nagyon sok beszélgetés folyik erről a témáról. Érdemes böngészni a fórumot és információkat szerezni, mert ha nem jól csinálod, előfordulhat, hogy a referáltak bérlése ráfizetéses lesz számodra.

 

4. lépés: amikor már van 100 dollárunk, a stratégia azt mondja, hogy ne vegyük ki a 100 dollárt, hanem azonnal vásároljunk golden tagságot 90 dollárért, majd az 500 referáltat bővítsük ki 1000-re. Nagyon fontos: Csak akkor vedd meg a Golden tagságot, ha már összegyűjtöttél annyi bérelt referáltat, amennyit csak bírtál. Goldenként nehéz referáltakat bérelni! Ha befektetés nélkül csinálod a stratégiát, akkor egy kis időbe beletelik, amíg erre a szintre jutsz. A golden tagság mellé érdemes ultimate csomagot is venni, amivel elérheted azt, hogy korlátlanul bérelhetsz referáltakat, a rendszer pedig automatikusan és ingyenesen lecseréli azt, amelyik 7 napig nem kattint. Ultimate tagság nélkül ugyanez 14 nap. Ultimate csomaggal a bérelt referáltak száma nincs korlátozva. A stratégia azt mondja, hogy akár napi $50 is lehet a bevétel.

 

Ilyen egyszerű az egész... Ha mindezt befektetéssel csinálod, akkor is érdemes először standard tagként a lehető legtöbb bérelt referáltat összegyűjteni. Golden tagoknak a referált bérlés nehezebb. Az 50 dolláros napi bevétel csak elmélet. A gyakorlatban nagy a küzdelem a bérelt referáltakkal, mert az idő haladtával egyre kevesebbet kattintanak és ha nem figyelsz oda rájuk, hamar veszteségesekké válhatnak. Sokan hirdetik a Neobux stratégiáját, legtöbben csak azért, hogy minél több direkt referáltat szerezzenek. A stratégia árnyoldalairól azonban hallgatnak. Többek között arról, hogy egyszerű golden tagsággal nagyon nehéz (majdhogynem lehetetlen) a napi 50 dolláros bevételt elérni! Az ultimate csomagnak pedig eléggé húzós az ára. Ha nincs ultimate csomagod, de sok direkt referáltat gyűjtesz és hozzá még bérelsz is, akkor is meg fogod látni, hogy valóban fantasztikus lehetőség. Fontos, hogy tudd: standard tagként a bérelt referáltak jóval többet kattintanak, mint golden tagsággal. Már rég óta nem titok, hogy a Neobuxon is, mint megannyi más ptc oldalon, a bérelt referáltak legtöbbje robot, más néven: bot. Tehát a Neobux tudja szabályozni a bérelt referáltak kattintásainak a számát. Ha megvásárolod a golden tagságot, számolnod kell azzal, hogy lesznek veszteséges napjaid is, amikor a béreltek kevesebb pénzt hoznak, mint amennyit befektettél. Nagyon javaslom, hogy mielőtt saját stratégiát építesz ki, olvasd végig a Neobux magyar fórumában az erről szóló részeket!

 

Vannak időszakok, amikor a Golden veszteséges! Leginkább nyáron, mert ilyenkor mindenki kevesebbet kattint. Kivétel azért akad, például én, aki minden nap, télen és nyáron, hóban-fagyban és kánikulában is lekattintom a Neobuxot.

 

Még egy fontos dolog: egy héten csak egyszer bérelhetsz új referáltakat. Minél több referáltat akarsz kibérelni, annál nehezebben jön össze. Sokszor előfordul, hogy nem sikerül, mert nagyon nagy az igény a bérlésre, de nincs ennyi szponzor nélküli tag. Tehát várakozni és figyelni kell.

 

A béreltek mellett figyelj oda a direkt referáltjaidra is. Ők azok az emberek, akik bizalommal alád regisztrálnak és sokszor kérik a segítségedet. Ne hanyagold el őket.

 

Ahhoz, hogy minden nap megkapd a pénzedet a referáltak után, minden nap le kell kattintanod a narancssárga reklámokat, amiből standard tagság esetén 4, golden tagoknak pedig ennél több van! Ez alól nincs kibúvó! A kattintást szerveridő szerint kell tenni, függetlenül attól, hogy hány órakor érkeznek meg a hirdetések hozzád.

 

A szerveridő a Neobuxon reggel 06.00 órakor van. Tehát az aznapi hirdetést reggel 6.00 és másnap reggel 5.59 között kell lekattintani.

 

 

Címszavak: internetes munka, netes munka, munka az interneten, munka a neten, otthoni munka, munka otthon, otthoni internetes munka, jövedelem internettel, tájékoztatás a PTC munkáról a regisztrálástól a kifizetésig, részletes és őszinte leírás a PTC oldalakról, minden amit tudni érdemes az internetes munkákról, pénzkeresés befektetés nélkül, a PTC leírása, a legjobb PTC oldalak, csaló scam PTC oldalak, PTC feketelista.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!